2022 Bölüm Tanıtım Etkinlikleri

Sevgili Gençler,

25 Temmuz Pazartesi ve 1 Ağustos Pazartesi 16:00-17:30 arası ZOOM üzerinden çevrimiçi olarak Almanya, İngiltere, Hollanda, İsviçre, İrlanda ve Türkiye’de şirketlerde/araştırma merkezlerinde çalışan/çalışmaya başlayacak olan mezunlarımızla oldukça verimli ve güzel iki  toplantı yaptık. Mezunlarımızla tanışıp, soru sorma fırsatı buldunuz. 

Toplantıları kaçıran ancak Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliğini tercih edecek olanlara yönelik olarak  istenmesi durumunda çevrimiçi görüşme imkanı da sağlanacaktır. Bunu için omer.korcak@marmara.edu.tr  veya haluk@marmara.edu.tr email adreslerine email atmanız yeterlidir.

25 Temmuz – 3 Ağustos tarihleri arasında hocalarımız her gün 10:00-17:00 saatleri arasında sizlere yardımcı olmak için yeni kampüste olacaklar. Tanıtım programı ve kampüse ulaşım için linkleri kullanabilirsiniz. 

Tanıtım Programı

Kampüse Ulaşım

Bölümümüz kurulduğu 1987 yılından itibaren %100 İngilizce olarak eğitim vermekte olup, Mühendislik Fakültesi içinde öğretim üyelerimizin ders verdiği Türkçe Bilgisayar Mühendisliği bölümü bulunmamaktadır. Teknoloji Fakültesi bünyesinde yer alan Türkçe Bilgisayar Mühendisliği bölümü ise, farklı öğretim üyeleri ve farklı bir müfredatla yürütülmekte olup, ona yönelik sorular için Teknoloji Fakültesindeki bölüme başvurulmalıdır.

 

Sizlere yardımcı olması için bölümümüzle ilgili önemli başlıkları aşağıda listeledik.

       Neden Biz?

       Bölüm Mezunlarımızın Görüşleri (Video)

       Sıkca Sorulan Sorular

       Bölüm Başarı Sıralaması

       Öğrencilerimizin Çeşitli Yarışmalarda Aldıkları Ödüller

       Bölüm Tanıtım Sunumumuz

       Bölüm Mezunlarımızın Görüşleri (Text)

       Bölüm Broşürümüz

 

Bölümümüz hakkında detaylı bilgi ve tüm sorularınız için:  

Prof. Dr. Haluk Rahmi Topçuoğlu, Bölüm Başkanı  (haluk@marmara.edu.tr)

Doç. Dr.  Ömer Korçak, Bölüm Başkan Yardımcısı (omer.korcak@marmara.edu.tr)

 

HIZLI ERİŞİM