Bahar 2024 - Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Poster Sunum Günleri

Bu yıl onikincisi düzenlenen “Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Poster Sunum Günleri” 23-24 Mayıs 2024 tarihlerinde yeni kampüsümüzde M2 Binası 1. Katta yer alan laboratuvarlarımızda  ve koridorda gerçekleştirilmiştir.

“CSE4197-CSE4198 Engineering Project I-II” derslerini alan öğrencilerimiz, öğretim üyelerimizin danışmanlığında yapay zeka, evrimsel algoritmalar, makine öğrenmesi, derin öğrenme, doğal dil işleme, bilgisayar ağları, güvenlik, nesnelerin interneti, görüntü işleme, yüksek performanslı hesaplama, web teknolojileri gibi bilgisayar mühendisliğinin öncelikli alanlarında tamamladıkları projelerine yönelik posterlerini sunmuşlardır.

2 gün boyunca devam eden ve 38 posterin yer aldığı sunumlar çok başarılı geçmiş olup, tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.