2023 Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Poster Sunum Günleri

"Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Poster Sunum Günleri" 31 Mayıs – 2 Haziran 2023 tarihleri arasında Zoom üzerinden online olarak gerçekleştirilmiştir.

"CSE4198 Engineering Project II" derslerini alan öğrencilerimiz, öğretim üyelerimizin danışmanlığında yapay zeka, evrimsel algoritmalar, makine öğrenmesi, derin öğrenme, bilgisayar ağları, güvenilirlik, görüntü işleme, yüksek performanslı hesaplama, web teknolojileri gibi bilgisayar mühendisliğinin öncelikli alanlarında tamamladıkları projelerine yönelik posterlerini sunmuşlardır.

3 gün boyunca devam eden ve 36 posterin yer aldığı sunumlar başarılı geçmiş olup, emeği geçen tüm öğrencilerimize, danışmanlarımıza, oturum başkanlarına ve değerlendiricilerimize teşekkür ederiz.

sunum1.png (4.20 MB)

sunum2.png (3.46 MB)