2023 Bahar 4. sınıflar Veda Toplantısı

4. sınıflar ile veda toplantımızı 14 Haziran 2023 Çarşamba günü 18:00-19:00 saatleri arasında çevrimiçi olarak telekonferans şeklinde gerçekleştirdik. Zoom üzerinden gerçekleştirilen toplantımızda öğretim üyeleri öğrencilere çalışma hayatı ile ilgili deneyimlerini anlatıp önerilerde bulunarak bundan sonraki hayatlarında başarılar dilediler.

Ayrıca her sene geleneksel olarak yaptığımız, CSE4198 bitirme projeleri içinden öğretim üyelerinin değerlendirmesi ile en başarılı ilk üç proje seçilmiş, dereceye giren gruplara plaketleri sanal ortamda takdim edilmiş, daha sonrasında başarılı öğrencilerimize verilmek üzere bölüm başkanlığına teslim edilmiştir.

Mezun olan bütün öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyoruz.

Birinci Proje
Proje Adı: "Soft Error Propagation on Graph Applications"
Öğrenciler: Ahmet Can Bağırgan, Barış Hazar, İsmail Öksüz

İkinci Proje