Bahar 2024 - 4. Sınıflar Veda Toplantısı

Bu sene 4. sınıflar ile veda toplantımızı 10 Haziran 2024 Pazartesi günü 15:00-17:00 saatleri arasında yeni kampüsümüzde yüzyüze gerçekleştirdik. Toplantımızda öğretim üyeleri öğrencilere çalışma hayatı ile ilgili deneyimlerini anlatıp önerilerde bulunarak bundan sonraki hayatlarında başarılar dilediler. Her yıl olduğu gibi, CSE4198 bitirme projeleri içinden öğretim üyelerinin değerlendirmesi ile en başarılı ilk üç proje seçilmiş, dereceye giren gruplara plaketleri  takdim edilmiştir. Toplantının sonunda bölüm öğretim üyeleri ve araştırma görevlilerimizin mezun adaylarımıza pizza ikramı olmuştur.

Mezun olan bütün öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyoruz.

Birinci Proje

Tez Başlığı:       Soft Error Reliability Assessment of TinyML Algorithms Executing on Embedded Devices

Grup Üyeleri:    AHMET SELİM KARAKUŞ

SADIK AKGEDİK