2021 Tanıtım Etkinlikleri

Sevgili Gençler,

Korona virüs salgınına karşı alınan tedbirler çerçevesinde 2021 tanıtım günlerini çevrimiçi olarak gerçekleştirmekteyiz.

4. Ağustos Çarşamba ve 9 Ağustos Pazartesi günlerinde ZOOM üzerinden öğretim üyelerimiz, yeni mezunlarımız, Almanya, İsveç, Fransa, İngiltere ve Türkiye’de şirketlerde/araştırma merkezlerinde çalışan/çalışmaya başlayacak olan mezunlarımızla oldukça verimli ve güzel iki toplantı yaptık.

Tercih süresi boyunca, hergün bölümümüzde 10:30-15:30 saatleri arasında bir öğretim üyemiz bulunmakta olup, Pandemi koşullarına uymak kaydı ile aday öğrencilerimiz Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünü ziyaret edebilirler.

Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliğini tercih edecek olanlar için: istenmesi durumunda çevrimiçi görüşme imkanı da sağlanacaktır. Bunun için omer.korcak@marmara.edu.tr veya haluk@marmara.edu.tr email adreslerine email atmanız yeterlidir.

Bölümümüz %100 İngilizce olarak eğitim vermekte olup, Mühendislik Fakültesi içinde öğretim üyelerimizin ders verdiği Türkçe Bilgisayar Mühendisliği bölümü bulunmamaktadır. Teknoloji Fakültesi bünyesinde yer alan Türkçe Bilgisayar Mühendisliği bölümü ise, farklı öğretim üyeleri ve farklı bir müfredatla yürütülmekte olup, ona yönelik sorular için Teknoloji Fakültesindeki bölüme başvurulmalıdır.

Sizlere yardımcı olması için bölümümüzle ilgili tüm bilgileri içeren tanıtım sayfası hazırladık. Önemli başlıkları aşağıda listeledik.



Bölümümüz hakkında detaylı bilgi ve tüm sorularınız için bizlere aşağıdaki email adreslerinden ulaşabilirsiniz:

Prof. Dr. Haluk Rahmi Topçuoğlu, Bölüm Başkanı, haluk at marmara.edu.tr

Doç. Dr. Ömer Korçak, Bölüm Başkan Yardımcısı, omer.korcak at marmara.edu.tr

Dr.Öğr. Üyesi Betul Boz, Bölüm Başkan Yardımcısı, betul.demiroz at marmara.edu.tr

Dr.Öğr. Üyesi Sanem Arslan Yılmaz, sanem.arslan at marmara.edu.tr

Öğr. Gör. Birol Gençyılmaz, birol at marmara.edu.tr



HIZLI ERİŞİM