Bahar 2022 CSE4198 Poster Sunumları

Bu yıl onuncusu düzenlenen “Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Poster Sunum Günleri” 2-3 Haziran 2022 tarihlerinde yeni kampüsümüzde M2 Binası 1. Katta yer alan laboratuvarlarımızda gerçekleştirilmiştir.

“CSE4197-CSE4198 Engineering Project I-II” derslerini alan öğrencilerimiz, öğretim üyelerimizin danışmanlığında yapay zeka, evrimsel algoritmalar, makine öğrenmesi, derin öğrenme, doğal dil işleme, bilgisayar ağları, güvenlik, nesnelerin interneti, görüntü işleme, yüksek performanslı hesaplama, web teknolojileri gibi bilgisayar mühendisliğinin öncelikli alanlarında tamamladıkları projelerine yönelik posterlerini sunmuşlardır.

2 gün boyunca devam eden ve 33 posterin yer aldığı sunumlar çok başarılı geçmiş olup, tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.