10.12.2019 - Staj Yönetmeliği/Uygulama Esasları ve Yurt Dışı/İçi Staj Başarı Hikayeleri

Bölümümüz staj derslerimiz hakkında öğrencilerimizi bilgilendirmek amacıyla her yıl düzenlediğimiz "Staj Yönetmeliği/Uygulama Esasları ve Yurt Dışı/İçi Staj Başarı Hikayeleri" isimli etkinliğimiz 10.12.2019 tarihinde Prof.Dr.Ayhan MERGEN Konferans Salonunda gerçekleşti. Bilgisayar Mühendisliği bölümünden Arş. Gör. Dr. Berna Altınel staj yönetmeliği ve uygulama esasları hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdi ve onların görüş ve sorularını aldı. Etkinlikte ayrıca 2019 yazında yurt dışında ve yurt içinde yapılan stajlar arasından seçilen başarılı stajlara sahip öğrencilerimiz  Göksel Tokur, Erman Havuç, Sergen Yalçın ve Sevda Durdu yaptıkları stajla ilgili bilgi ve tecrübelerini paylaştılar.

sd1.JPG (146 KB)