17.12.2014 - Staj Bilgilendirme Toplantısı ve Yurt Dışı/İçi Staj Başarı Hikayeleri

Bölüm öğrencilerini zorunlu stajları hakkında bilgilendirmek amacıyla her yıl düzenlediğimiz "Staj Bilgilendirme Toplantısı ve Yurt Dışı/İçi Staj Başarı Hikayeleri" isimli etkinliğimiz 17.12.2014 tarihinde 14.30-16.30 arasında MB 144 nolu konferans salonunda gerçekleştirildi.

Bölüm staj komisyonu üyeleri Doç. Dr. Melih KIRLIDOĞ ve Arş. Gör. Berna ALTINEL, staj yönetmeliği ve uygulama esasları hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdi ve onların görüş ve sorularını aldılar. Etkinlikte ayrıca 2014 yaz döneminde yurt dışında ve içinde başarılı şekilde stajlarını gerçekleştiren öğrencilerimiz Gökhan AVCI, Sema ŞAHİN, Cem KAPTAN, Neslihan TURAN, Anıl GÖL, Turhan ARSAL ve Kemal Toprak UÇAR staj yapacak diğer öğrencilerle bilgi ve tecrübelerini paylaştılar.

Bu sayfa Computer Engineering tarafından en son 30.11.2015 10:44:23 tarihinde güncellenmiştir.