TÜBİTAK Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması

TÜBİTAK'ın düzenlediği Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında finale kalan bölümümüz öğrencilerinin yaptığı iki proje de dereceye girdi.

Doç Dr. Borahan Tümer yürütücülüğünde  “Accelerating Policy Convergence in Reinforcement Learning with Non-Stationary Environments Using Graph Matching” başlıklı ve  Betül Kabadayı, Şevvalnur Kahraman'dan oluşan grup İstanbul Bölge finalinde (İstanbul ve Marmara Bölgesindeki Üniversiteler)  birinci oldu.

Aynı kategoride Prof. Dr. Çiğdem Erdem yürütücülüğünde “Fully Autonomous Supermarket” başlıklı ve Özge Günay, Mert Haskan'dan oluşan grup ise ikinci oldu.

Birinci olan grup 17-22 Eylül 2019 tarihleri arasında Ankara’da yapılacak olan final sergisi ve yarışmasına katılacaklardır. Bölüm olarak öğrencilerimizi tebrik eder, Ankara'daki finallerde başarılar dileriz.