27.04.2016 - TÜBİTAK BİGG SEA Tanıtım Programı

TÜBİTAK Bireysel Genç Girişim Programı (BiGG) Uygulayıcısı BiGG SEA, 2016 yılında 150.000 TL'lik %100 hibe desteğini alıp şirketini kurmak isteyen girişimcilerini arıyor! BiGG SEA; yeni dönemde herhangi bir şirkette ortaklığı olmayan, en az lisans mezunu (veya Haziran'da mezun olacak) ve yenilikçi, özgün, Ar-Ge içerikli iş fikri sahiplerinin başvurularını bekliyor. Sabancı Üniversitesi BİGG SEA tarafından 4. Sınıf öğrencilerine, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine, mezunlara ve Marmara Üniversitesinde bulunan öğretim görevlilerine tanıtım ve bilgilendirme yapılacaktır. Marmara Üniversitesi İnovasyon ve Teknoloji Transfer Ofisi (MİTTO) Koordinatörlüğü  tarafından organize edilen TÜBİTAK BİGG (Bireysel Genç Girişim) Tanıtım Programı 27 Nisan 2016 Çarşamba günü, 10.00-12.00 saatleri arasında Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü İktisat Fakültesi AZ 13 Salonu' nda yapılcaktır. Etkinliğe tüm Marmara Üniversitesi mensupları davetlidir.

Detaylı bilgiye aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

www.biggsea.com

Kayıt için tıklayınız.