2020 Tanıtım Etkinlikleri

Sevgili Gençler,

Korona virüs salgınına karşı alınan tedbirler çerçevesinde 2020 tanıtım günleri çevrimiçi olarak gerçekleştirmekteyiz.

6 Ağustos Perşembe ve 10 Ağustos Pazartesi 11:00-12:30 arası sizlerle beraber bazı bölüm öğretim üyelerimiz, araştırma görevlilerimiz, yeni mezunlarımız ile   İspanya ve Almanya’da çalışan bazı eski mezunlarımızın katıldığı ZOOM üzerinden çevrimiçi olarak bölümümüze yönelik keyifli tanıtım toplantıları gerçekleştirdik.

Bölümü tercih etmeyi düşünen,  çevrimiçi görüşme talebi olup ancak iki çevrimiçi etkinliğine katılamayanlar için, Bölüm Başkanı Prof. Dr. Haluk Topcuoglu (haluk@marmara.edu.tr) veya Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ömer Korçak (omer.korcak@marmara.edu.tr) email göndermeleri durumunda yeni bir çevrimiçi toplantı için rezervasyon yapılacaktır.

Tanıtım günleri kapsamında bölümümüzü tercih etmeyi düşünen ve ziyaret etmek isteyenler, maske ve sosyal mesafe kurallarına uyarak 10-14 Ağustos tarihlerinde her gün 10:00-16:00 saatleri arasında Göztepe Kampüsü Mühendislik Fakültesi B-Binasına uğrayabilirler. Bina girişindeki ilan panosunda sizlerle ilgilenecek öğretim üyelerimizin bilgilerini bulabilirsiniz.  

 

Sizlere yardımcı olması için bölümümüzle ilgili tüm bilgileri içeren bir tanıtım sayfası hazırladık. Marmara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, kurulduğu 1990 yılından itibaren tamamen İngilizce olarak eğitim veren köklü ve saygın bir bölüm olup bugüne kadar mezun ettiğimiz bilgisayar mühendisi sayısı 1100’ün üzerindedir. 2019-YKS’deki başarı sıramız 19082’dir. Daha detaylı bilgiler için aşağıdaki linklerden yararlanabilirsiniz.

 

Bölümümüz hakkında detaylı bilgi ve tüm sorularınız için bizlere aşağıdaki email adreslerinden ulaşabilirsiniz:

Prof. Dr. Haluk Rahmi Topçuoğlu, Bölüm Başkanı, haluk at marmara.edu.tr

Dr.Öğr. Üyesi Ömer Korçak, Bölüm Başkan Yardımcısı, omer.korcak at marmara.edu.tr

Dr.Öğr. Üyesi Betul Boz, Bölüm Başkan Yardımcısı, betul.demiroz at marmara.edu.tr

Öğr. Gör. Birol Gençyılmaz, Tanıtım Komisyonu Üyesi, birol at marmara.edu.tr

HIZLI ERİŞİM