2016 Güz Staj Bilgilendirme Toplantısı

Bölümümüz staj derslerimiz hakkında öğrencilerimizi bilgilendirmek amacıyla her yıl düzenlediğimiz "Staj Yönetmeliği/Uygulama Esasları ve Yurt Dışı/İçi Staj Başarı Hikayeleri" isimli etkinliğimiz 19.12.2016 tarihinde 10.00-12.15 arasında MB 144 nolu konferans salonunda gerçekleşti. Bilgisayar Mühendisliği bölümünden Arş. Gör. Dr. Berna Altınel staj yönetmeliği ve uygulama esasları hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdi ve onların görüş ve sorularını aldı. Etkinlikte ayrıca 2016 yazında yurt dışında ve içinde yapılan stajlar arasından seçilen başarılı stajlara sahip öğrencilerimiz Öykü Gümüş, Burak Aybar, Feyza Eksen, Betül Toklu, Ahmet Aşık, Çağrı Karahan ve Eren Ulaş bölümümüzdeki diğer öğrencilerimizle bilgi ve tecrübelerini paylaştılar.