2016 Bahar Dönemi Mezuniyet Töreni

2015-2016 Akademik yılı Mühendislik Fakültesi Mezuniyet Töreni Spor Salonunda gerçekleştirildi. Öğrencilerin seramoni ile içeri girmesinden sonra, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam eden törenimizde sonrasında Dekanımız bir konuşma gerçekleştirdi. Bu sene Fakülte Birincimiz, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü'nden Gökhan Avcı oldu. Kendisinin fakülte kütüğüne ismini çakması sonrasında, her bölümü ilk üç derecede tamamlayan öğrenciler sponsorlardan ödüllerini aldılar. Bilgisayar Mühendisliği Bölüm birincinmiz Gökhan Avcı, ikincimiz Sema Şahin, üçüncümüz Mustafa Mehuljic oldu. Kendilerini bölüm olarak ayrıca tebrik ederiz. Diğer öğrencilerimizin de diplomalarını alması ve bölüm öğretim üyeleri ile görüşmeleri ile törene devam edildi. Tabiki kep atmasız tören olmaz, tören sonunda kep atılması ve toplu fotoğraf çekimi ile güzel günü sonlandırdık. Törende emeği geçen bütün çalışanlarımızı ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

fotoğraflar için tıklayınız