13.12.2018 - Staj Bilgilendirme Toplantısı

Bölümümüz staj derslerimiz hakkında öğrencilerimizi bilgilendirmek amacıyla her yıl düzenlediğimiz "Staj Yönetmeliği/Uygulama Esasları ve Yurt Dışı/İçi Staj Başarı Hikayeleri" isimli etkinliğimiz 13.12.2018 tarihinde 15.00-17.00 arasında MB 144 nolu konferans salonunda gerçekleşti. Bilgisayar Mühendisliği bölümünden Dr. Berna ALTINEL staj yönetmeliği ve uygulama esasları hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdi ve onların görüş ve sorularını aldı. Etkinlikte ayrıca 2018 yazında yurt dışında ve yurt içinde yapılan stajlar arasından seçilen başarılı stajlara sahip öğrencilerimiz  Özge GÜNAY, Taha Bilal ÖZBEY, Muhammed Ali DOĞAN, Sahra BEKLİ ve Kerem Furkan EYİSOY bölümümüzdeki diğer öğrencilerimizle bilgi ve tecrübelerini paylaştılar.