04.12.2015 - Staj Bilgilendirme Toplantısı ve Yurt Dışı/İçi Staj Başarı Hikayeleri

Bölümümüz staj derslerimiz hakkında öğrencilerimizi bilgilendirmek amacıyla her yıl düzenlediğimiz "Staj Bilgilendirme Toplantısı ve Yurt Dışı/İçi Staj Başarı Hikayeleri" isimli etkinliğimiz 4.12.2015 tarihinde 09.30-11.30 arasında MB 144 nolu konferans salonunda gerçekleşti.

Bilgisayar Mühendisliği bölümünden Doç. Dr. Ali Fuat Alkaya, Doç. Dr. Borahan Tümer, Yrd. Doç. Dr. Peter Schüller ve Arş. Gör. Berna Altınel staj yönetmeliği ve uygulama esasları hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdi ve onların görüş ve sorularını aldılar. Etkinlikte ayrıca 2015 yazında yurt dışında ve içinde yapılan stajlar arasından seçilen başarılı stajlara sahip öğrencilerimiz Ahmet Kutalmış Çoşkun, Berk Karabacak, Ezdin Aslancı, Hande Karatay, Farid Yagubbayli, Orhan Güneş, Özlem Aslantürk ve Kübra Cıngıllı bölümümüzdeki diğer öğrencilerimizle bilgi ve tecrübelerini paylaştılar.