Ahmet Kazan, Hazal Süleymanoğlu, Bahaddin Arısoy, 2014

Merhaba,

Marmara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü ile tanışmamızın ardından 1 senesi hazırlık olmak üzere 5 senelik, yoğun bir lisans programına başlamış olduk. Teorik bilgilerimizi pratiğe döktüğümüz proje ve sorumluluklar üstlendik. Bu projeleri zamanında yetiştirmek, istenilen kriterlerde ürünler ortaya çıkarmak gibi amaçlarla çalışırken; proje ortakları ile fikir ayrılıklarına rağmen geçerli bir ürün, bir proje ortaya koyabilmek belki de yaşadığımız en büyük zorluklardan biriydi.

Lisans hayatının içerisindeyken tüm bu yaşananlar bir yükmüş gibi gelse de; iş hayatında iyi ki böyle tecrübeleri fakültede yaşamışız dedik. Bizler, bölümdeki  proje ortaklıklarımızla güçlenen dostluğumuzu, iş hayatında da omuz omuza sürdürmekteyiz. Aldığımız lisans eğitimini ve bu eğitim esnasında kazandığımız mühendislik disiplini ve becerilerini uygulayarak, ekip içerisinde uyumlu bir şekilde çalışmakta zorlanmayarak çalıştığımız şirketin hedeflediği projelerde yazılım geliştirmekteyiz.

Lisans hayatımızda edindiğimiz tüm bu becerilerin üstüne yıllar geçtikçe tecrübeler eklemekteyiz ve çok daha başarılı bir kariyer için emin adımlarla yürümekteyiz. Bize kazandırdıkları tüm bilgi birikimi ve beceriler için bölümümüze teşekkür ederiz.

Ahmet Kazan - Data Engineer, Dragos Consultancy
Bahaddin Arısoy - Software Project Expert, TEB
Hazal Süleymanoğlu - Expert Software Engineer, Garanti Teknoloji

Bu sayfa Computer Engineering tarafından en son 31.07.2020 22:48:23 tarihinde güncellenmiştir.