22.06.2017 2017 Bahar Mezuniyet Töreni

2017 Bahar Dönemi Mühendislik Fakültesi Mezuniyet Töreni 22.06.2017 tarihinde Göztepe Kampüsü Şehit Ömer HALİSDEMİR Spor Salonu'nda saat 13:00-15:30 saatleri arasında gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunuşu ile başlayan tören, Dekanımız Prof.Dr. Murat Doğruel'in konuşması ile devam etti. Bölümümüz öğrencilerinden Kutalmış Coşkun fakülte birinciliği ile mezun olarak fakülte kütüğüne isim çaktı. Aynı zamanda bölümümüz öğrencilerinden Berivan Şahin  fakültemizden 3. olarak mezun oldu. Fakültede ilk 3 dereceyi alan öğrencilerimize sponsorlar tarafından hediyeleri takdim edildikten sonra, mezun öğrencilerimize diplomalarının verilmesine başlandı. Bölümümüzü ilk 3 sırada bitiren Kutalmış Coşkun, Berivan Şahin ve Burak Balta, Bölümümüzün Mezuniyet Sponsoru Experteam tarafından sağlanan hediyelerini aldıktan sonra Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Haluk Topçuoğlu Experteam'den  Burcu Kesen'e teşekkür belgelerini takdim etti. Kep atma seramonisi ile sona eren törenimizden sonra fakültede fotoğraf çekimi ile bu güzel günü sonlardırdık.

Mezun olan bütün öğrencilerimize bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyoruz.

Bu sayfa Computer Engineering tarafından en son 23.06.2017 05:07:50 tarihinde güncellenmiştir.