15.12.2017- Staj Bilgilendirme toplantısı

Bölümümüz staj derslerimiz hakkında öğrencilerimizi bilgilendirmek amacıyla her yıl düzenlediğimiz "Staj Yönetmeliği/Uygulama Esasları ve Yurt Dışı/İçi Staj Başarı Hikayeleri" isimli etkinliğimiz 15.12.2017 tarihinde 10.00-12.00 arasında MB 144 nolu konferans salonunda gerçekleşti. Bilgisayar Mühendisliği bölümünden Arş. Gör. Dr. Berna Altınel staj yönetmeliği ve uygulama esasları hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdi ve onların görüş ve sorularını aldı. Etkinlikte ayrıca 2017 yazında yurt dışında ve yurt içinde yapılan stajlar arasından seçilen başarılı stajlara sahip öğrencilerimiz  Yusuf Kamil AK, Bilgehan NAL, Muhammed Musa ÖZEY, Atakan ÜLGEN ve Ercüment KAYA bölümümüzdeki diğer öğrencilerimizle bilgi ve tecrübelerini paylaştılar.

Bu sayfa Computer Engineering tarafından en son 16.07.2018 14:00:14 tarihinde güncellenmiştir.